Школа Спортивного Керування Porsche та Клуб Мандрівників Porsche: активні плани на 2010 рік

Штутгарт. Щойно зустрівши новий рік, компанія Dr. Ing. H.c. F. Porsche AG, Штутгарт, вже готується до реалізації нової серії тренінгів з водійської майстерності і безпеки та ексклюзивних туристичних подорожей. Тому, не відкладаючи ідеї у довгий ящик, будь-який прихильник спортивних автомобілів може не гаяти часу і реєструватися на той чи інший захід, організований Школою Спортивного Керування Porsche та Клубом Мандрівників Porsche у 2010 році.
Школа Спортивного керування Porsche – це перлина усіх клієнтських заходів Porsche і є спеціальною пропозицією від Porsche вже протягом 25 років. Понад 250 інструкторів, що працюють у школі Porsche по всьому світу, гарантують макcимальну підтримку під час навчання та розкриють для Вас усі «ноу-хау» під час тренінгів – як на внутрішніх, так і на міжнародних гоночних треках, як на off-road, так і на льоду. Учасники навіть мають можливість придбати спортивну гоночну ліцензію з метою участі у непрофесійних гонках серед автолюбителів, таких як, наприклад, Спортивний Кубок Porsche Sports Cup.
Великий вибір подорожей, запропонованих Клубом Мандрівників Porsche у 2010 році, базується на чотирьох специфічних напрямках – вони приваблюють усіх і одночасно є дуже індивідуальними: Невідомий Porsche, Уїк-енд з Porsche, Пригоди з Porsche та Спеціалізований Табір Porsche. Окрім щоденних екскурсій та екскурсій на вихідні до популярних місць у Німеччині, Клуб Мандрівників Porsche також пропонує ексклюзивні тури до інших незабутніх місць. Подорожуючи на спортивному авто Porsche - Cayenne чи Panamera, наприклад - гості мають змогу відкрити для себе Прованс чи Кот д’Азур, Альпи чи Піренеї.

У цей зимовий час найбільш очікуваним є тренінг з Керування у суворих зимових умовах у рамках Програми Водійської Майстерності Porsche. Частина програми ідеально підходить новачкам, як-то: Тренінг з основ безпеки водіння та керування автомобілем (Precision Training Camp) в Австрії та Тренінг з керування автомобілем у суворих зимових умовах, Camp 4, у Фінляндії. Досвідчений же водій у той самий час може сповна насолодитися їздою засніженими трасами та спробувати свої сили на замерзлому озері, створеному спеціально для Центру Водійської Майстерності Porsche на півночі Фінляндії і відкритому лише у 2009 році. У період з січня до кінця квітня на озері, площа якого складає 780 га, пропонують декілька видів зимових тренінгів. Основний акцент робиться на вдосконаленні водійської майстерності на автомобілях, обладнаних шипованою гумою. Тренінг надає неймовірну можливість протестувати автомобілі, зрозуміти, як контролювати автомобіль у таких складних умовах, при тому ж отримувати задоволення від водіння.Школа Спортивного керування Porsche пропонує безліч курсів для новачків та більш досвідчених водіїв протягом цілого року, у тому числі спеціальні програми для певних груп водіїв. «Класичний Тренінг» Porsche на класичних спортивних автомобілях, наприклад, буде влаштовано у цьому році вдруге. Тренінг «Супер Спорт», у свою чергу, призначений для водіїв, котрі хочуть опанувати високопотужні спортивні авто Porsche, такі як: Carrera GT, 911 GT2 або GT3. Тренінг «Лише для Жінок», зрештою, як підказує його назва, націлений спеціально на жінок, що мають схильність до спортивного стилю водіння.Школа Спортивного керування Porsche – це перлина усіх клієнтських заходів Porsche і є спеціальною пропозицією від Porsche вже протягом 25 років. Понад 250 інструкторів, що працюють у школі Porsche по всьому світу, гарантують макcимальну підтримку під час навчання та розкриють для Вас усі «ноу-хау» під час тренінгів – як на внутрішніх, так і на міжнародних гоночних треках, як на off-road, так і на льоду.

Учасники навіть мають можливість придбати спортивну гоночну ліцензію з метою участі у непрофесійних гонках серед автолюбителів, таких як, наприклад, Спортивний Кубок Porsche Sports Cup.Великий вибір подорожей, запропонованих Клубом Мандрівників Porsche у 2010 році, базується на чотирьох специфічних напрямках – вони приваблюють усіх і одночасно є дуже індивідуальними: Невідомий Porsche, Уїк-енд з Porsche, Пригоди з Porsche та Спеціалізований Табір Porsche.

Окрім щоденних екскурсій та екскурсій на вихідні до популярних місць у Німеччині, Клуб Мандрівників Porsche також пропонує ексклюзивні тури до інших незабутніх місць. Подорожуючи на спортивному авто Porsche - Cayenne чи Panamera, наприклад - гості мають змогу відкрити для себе Прованс чи Кот д’Азур, Альпи чи Піренеї.За більш детальною інформацією стосовно спеціальних подій Школи Спортивного керування Porsche та Клубу Мандрівників Porsche звертайтеся, будь ласка, до найближчого дилера, а також відвідайте сайт в Інтернеті, /ua/clubs/travelclub.