Porsche 911 Carrera нагороджено призом «Золоте кермо 2011»

Штутгарт. Класичний спортивний автомобіль Porsche 911 Carrera сьомого покоління виробництва компанії Dr. Ing. h.c. F. Porsche AG Штутгарт здобув перший приз ще до свого виходу на ринок: цей легендарний автомобіль Porsche нагороджено почесним призом «Золоте кермо 2011», який йому присудило чисельне журі з представників багатьох країн світу, якими є читачі автомобільних видань. Читачі видавничого дому «Шпрінгер» більш ніж з 20 країн Європи визнали Porsche 911 кращим автомобілем в категорії «Спортивні автомобілі».

Отримуючи нагороду в берлінському видавничому домі «Аксель Шпрінгер», голова правління Porsche AG Маттіас Мюллер сказав: «Кожний новий Porsche 911 краще будь-якого 911, випущеного раніше. Ми раді, що цю думку поділяють і читачі з Європи, які й присудили нам нагороду «Золоте кермо».

При визначенні номінантів на «Золоте кермо» видання «BILD am Sonntag» та європейські видання журналу «AUTO BILD» звернулися з проханням до 50 мільйонів читачів обрати своїх фаворитів. Цей престижний приз концерн Porsche вже отримував у 2000 році за 911 Turbo, у 2005 році - за Carrera GT, в 2009 за Panamera та у 2010 році за Cayenne.