Porsche Cayenne бруду не боїться

Київ, 08-09 жовтня 2011. Porsche Cayenne не боїться ні бруду, ні будь-яких перешкод, і зовсім нещодавно прихильники марки Porsche мали нагоду протестувати ці автомобілі в дійсно екстремальних умовах. Порше Центр Київ (ТОВ «Віннер Автомотів») за підтримки бренду Porsche та «Віннер Імпортс Україна» організували перший в Україні  «Porsche Cayenne off Road event». Дана подія була дійсно унікальною і зовсім новою для українських автолюбителів, адже для проведення тест-драйву був збудований спеціальний off-road трек з численними перешкодами, які видались досить складними навіть для досвідчених водіїв.

Кожен з учасників тест-драйву мав нагоду проїхати за кермом Porsche Cayenne всю трасу, пройшовши під пильним наглядом інструктора п’ять різних перешкод. Для випробовування були доступні Cayenne S, Cayenne Diesel та Cayenne Turbo. Звичайно, бажаючих протестувати авто в таких екстремальних умовах було багато, тому протягом двох днів проводились ранкові та обідні заїзди. Не стали на перешкоді учасникам ні складні погодні умови, ні ранні години підйому. Всі з захватом чекали можливості випробувати Porsche Cayenne на повну силу.

Конфігурація off-road треку, збудованого за рекомендаціями досвідчених інструкторів компанії «Dr.ing.h.c.F.Porsche AG», включала наступні перешкоди: колію завдовжки 20 метрів та глибиною 19 см., змійку з 7 швидкісних поворотів, заповнений водою рів завдовжки 15 метрів та глибиною 40 см., косогір висотою 15 метрів, який потрібно об’їхати з двох сторін під бічним кутом 30 град. та дістатись до самої вершини під кутом 30 град., спуск з гори під кутом 20 град. здійснювався під контролем системи «Porsche Hill Сontrol» без допомоги з боку водія. Остання перешкода – вісім ям, розташованих в шаховому порядку глибиною 50 см, стала хітом треку завдяки своїй видовищності.

Після тест-драйву на всіх гостей чекав обід та вручення сертифікатів. Гості охоче ділились враженнями та, зважаючи на велику кількість позитивних відгуків, організатори пообіцяли що наступний захід вже не за горами.