Позашляховий тест-драйв Cayenne у Дніпропетровську

Початок осіннього сезону ознаменувався для «Порше Центр Дніпропетровськ» організацією тест-драйву автомобілів Cayenne, під час якого шанувальники позашляховика з гербом на капоті мали можливість пересвідчитися в його непересічних технічних можливостях.  «Порше Центр Дніпропетровськ» підготував для учасників заходу ряд складних випробувань на спеціально побудованій для тест-драйву трасі та запропонував для їх проходження автомобілі Cayenne Turbo, Cayenne S та Cayenne Diesel. Щоб якомога повніше розкрити позашляхові якості та особливості автомобілів, на гостей очікували водні перешкоди, випробування на косогорах, рух по ділянці з глибокими ямами, круті підйоми та спуски. А для демонстрації динаміки, маневреності та керованості і, водночас, комфорту був запропонований слалом-тест на Cayenne Turbo.

Звісно, вибух емоцій було забезпечено, адже, по-перше, легендарні спортивні  Porsche Cayennе в умовах складного позашляхового тесту показали себе бездоганно, перевершуючи очікування вибагливих критиків та автолюбителів. По-друге, абсолютно новий для Дніпропетровська характер тест-драйву безкомпромісно переконав та наглядно продемонстрував, що технічна досконалість Cayennе дозволяє йому з легкістю долати будь-які перешкоди.

Партнерами заходу у Дніпропетровську виступили представництво ExxonMobil в Україні, а також страхова компанія «Інго Україна».