Протиугінна система Porsche Vehicle Tracking System – надійний захист автомобілів Porsche

В офіційній дилерській мережі Porsche в Україні впроваджується нова послуга – встановлення штатної протиугінної системи Porsche Vehicle Tracking System (PVTS), яку розроблено спільними зусиллями компаній Cobra AT та Porsche AG спеціально для автомобілів Porsche.

Перед тим, як вивести систему на ринок, компанія Porsche AG провела понад 700 000 кілометрів тестів, щоб уникнути проблем з помилковими спрацьовуваннями та інших вад в роботі системи.

Незалежно від того, в якій з країн Європи знаходиться автомобіль, він перебуває під охороною системи PVTS та 27 диспетчерських центрів, які працюють у країнах Європи, СНД та Україні цілодобово, 7 днів на тиждень. У випадку виникнення інциденту з автомобілем, власнику достатньо звернутися до диспетчерського центру – у спілкуванні з правоохоронними органами немає необхідності.

Під час встановлення PVTS втручання в автомобіль є мінімальним, оскільки попередня підготовка до встановлення системи зроблена ще під час збирання автомобіля на заводі. PVTS– це єдиний супутниковий протиугінний комплекс, що працює в синергії зі штатною протиугінною системою Porsche, яка контролює усі двері, капот, багажник, простір салону, замок запалювання та причеп за його наявності. При неправомірному втручанні в будь-який з елементів система PVTS одразу спрацьовує та надсилає сигнал тривоги у диспетчерський центр та на мобільний телефон власника автомобіля. Після цього диспетчери запускають процедуру реагування та протидії угону.

Основний модуль системи PVTS захищено металевим коробом, а усі проводи системи, а також GPS та GSM антени вбудовані в штатну проводку автомобіля, що гарантує додатковий механічний захист модуля від несанкціонованого проникнення. Навіть у випадку пошкодження зловмисниками центрального пристрою PVTS, усі основні системи переходять в аварійний режим, а автомобіль повністю блокується. При цьому блокування здійснюється на програмному рівні, що запобігає зовнішньому розблокуванню автомобіля. У цьому випадку відновити функціонування автомобіля можна лише на офіційному сервісі Porsche.

Досить частими є випадки розряджання акумуляторної батареї в результаті встановлення неавторизованих протиугінних засобів, оскільки споживання електроенергії ними є досить високим. Енергоспоживання системи PVTS складає 6 мА, що є рекордно низьким показником у даному сегменті ринку. Усі гарантійні зобов’язання по роботі даної системи бере на себе компанія Porsche AG.

У випадку проведення ремонтних робіт автомобіля активується спеціальний режим «Сервіс», коли випадки спрацювання системи є виключеними, а під час перевезення автомобіля на поромі, літаку тощо власник може активувати режим «Транспортування».

Подробиці щодо активації системи та вартості послуг можна отримати в офіційній дилерській мережі Porsche в Україні.