Продовжуючи традиції – «Порше Центр Київ» сприяє розвитку тенісу в Україні

У 1978 році компанія Dr. Ing. h.c. F. Porsche AG, Штутгарт заснувала тенісний турнір, який з того часу входить до низки найважливіших та найбільш цікавих змагань з тенісу міжнародного рівня. У 2007, 2008 та 2010 роках Porsche Tennis Grand Prix тенісисти визнавали своїм улюбленим турніром завдяки гостинній атмосфері, яка традиційно панує у Штутгарті. У 2004 році Porsche відзначено нагородою за довгострокове сприяння розвитку даного виду спорту та значний вклад у цей процес. Розділяючи цінності, притаманні тенісним змаганням,  – швидкість, чесну боротьбу, елегантність та стиль – Porsche нерозривно асоціюється з цим видом спорту.

Офіційний дилер «Порше Центр Київ» вирішив продовжити традицію виробника та з захватом підтримав концепцію участі в тенісному турнірі, присвяченому третьому дню народження тенісного клубу Campa, який є одним з осередків розвитку сучасного українського тенісу. Гості та учасники турніру Campa Cup мали можливість детально ознайомитися зі спортивними автомобілями Porsche – Boxster S та 911 Turbo 2011 року, потужність яких складає 310 к.с та 500 к.с. відповідно. Окрім того, гостей зустрічав Porsche Panamera, протестувати який на мальовничих заміських дорогах мали можливість усі бажаючі. Консультанти ділилися інформацією щодо технічних можливостей автомобілів, адже Porsche славляться своїми непересічними динамічними характеристиками та ультрасучасними технологіями.

Для створення святкової атмосфери територія заміського клубу була перетворена на фешенебельний білий лайнер. Гостей, яких в один з днів турніру зібралося чимало для святкування дня народження улюбленого клубу, розважали команда з синхронного плавання, яка пристрасно виконала танго у воді басейна, команда богатирів на чолі з самою сильною людиною планети Василем Вірастюком, а також виступи зірок естради.

В планах у «Порше Центр Київ» – створення власного тенісного турніру та подальше сприяння розвитку даного виду спорту в Україні. А на разі учасники заходу змогли вкотре насолодитися азартом гри та витонченою атмосферою, яка характерна для усіх заходів за участю Porsche.