Porsche 918 Spyder знайшов першого власника в Україні

Київ. 21 березня 2011 року компанія Dr. Ing. h.c. F. Porsche AG, Штутгарт оголосила про старт продажу ексклюзивного суперкара 918 Spyder з інноваційною  гібридною системою привода «plug-in». А вже 12 липня 2011 року офіційний імпортер Porsche «Віннер Імпортс Україна» отримав перше замовлення на новинку, яка побачить світ лімітованою серією з 918 екземплярів. Враховуючи той факт, що перші автомобілі зійдуть з конвеєра заводу у Штутгарті-Цуффенгаузені у 2013 році, лише високий професіоналізм та бездоганна репутація команди Porsche в Україні, а також цілковите захоплення технічним генієм Porsche з боку Клієнта стали запорукою досягнення домовленості між майбутнім власником 918 Spyder та «Віннер Імпортс Україна».

918 Spyder укомплектовано унікальною гібридною системою, яка включає в себе двигун V8 потужністю понад 500 к.с. та працює разом з двома електродвигунами загальною потужністю понад 218 к.с.  Завдяки використаній гібридній технології витрати палива 918 Spyder в рамках нового європейського тестового циклу (NEDC) складають лише 3 л на 100 кілометрів. При цьому автомобіль демонструє відмінні показники динаміки – з місця до 100 км/год він розганяється за 3,2 с, а його максимальна швидкість – понад 320 км/год. Максимальна швидкість на електротязі становить 150 км/год. Наведені технічні характеристики не є остаточними – до початку виробництва технічні спеціалісти Dr. Ing. h.c. F. Porsche AG працюватимуть над їх вдосконаленням.