Сергія Корольова призначено бренд-директором Porsche в Україні

24 травня 2011 року в компанії «Віннер Імпортс Україна» відбулися організаційні зміни, в результаті яких Сергія Корольова призначено бренд-директором Porsche. Організаційні зміни пов’язані з амбіційними планами компанії та необхідністю приймати виклики, що нині постають перед автомобільною галуззю. Вони націлені на підтримку швидкості бізнесу, його розвитку та інноваційності, а також збільшення прибутковості.

Сергій Корольов працює в компанії «Віннер» вже 8 років, розпочавши свій професійний шлях з посади консультанта з продажу. З 2004 року Сергій долучився до новоствореної команди Porsche та з часом досягнув позиції заступника бренд-директора та генерального менеджера дилерського центру «Порше Центр Київ».

У якості бренд-директора Porsche Сергій відповідатиме за досягнення стратегічних та тактичних цілей Porsche в Україні, втілення маркетингової стратегії бренду, процеси бюджетування та виконання планових фінансових показників, комунікацію з виробником, розвиток дилерської мережі, а також управління процесами продажу, післяпродажного обслуговування та маркетингової комунікації імпортера та дилерів.

«Віннер Імпортс Україна» дбає про професійний та кар’єрний ріст своїх співробітників, вважаючи колектив одним з основних своїх активів. Призначення Сергія Корольова – ще одне свідчення того, що менеджмент компанії забезпечує можливості для кар’єрного зростання професійних та досвідчених співробітників.