Cayman S Black Edition - більш потужний двигун та вражаючий перелік додаткового обладнання

Штутгарт. Наступним кроком у розвитку концепції Cayman S став Cayman S Black Edition: починаючи з липня 2011 року, компанія Dr. Ing. h.c. F. Porsche AG випускатиме центральномоторне купе обмеженою серією з 500 екземплярів, яке демонструватиме покращені показники динаміки та пропонуватиме розширений перелік додаткового обладнання. Cayman S Black Edition комплектуватиметься 6-циліндровим опозитним двигуном об’ємом 3,4 л потужністю 330 к.с. при 7400 об/хв (на 10 к.с. та 200 об/хв більше в порівнянні з Cayman S). Максимальний крутний момент залишився незмінним 370 Н м та досягається при 4750 об/хв.

Зростання потужності безпосередньо вплинуло на динамічні показники двомісного автомобіля. Для розгону до 100 км/год Cayman S Black Edition з механічною трансмісією знадобиться 5,1 с. Якщо на автомобіль встановлено опційну трансмісію Porsche Doppelkupplungsgetriebe (PDK), то тривалість розгону зменшиться до 5,0 с. За  рахунок активації функції Launch Control, яка входить до пакету опцій Sport Chrono, позначки в 100 км/год можна досягти за 4,8 с. Максимальна швидкість Cayman S Black Edition з механічною трансмісією  – 279 км/год, з PDK – 277 км/год.

На Cayman S Black Edition встановлено диски Boxster Spyder, пофарбовані у чорний колір, діаметром 19 дюймів. Розмір передніх шин -  235/35 ZR, задніх - 265/35 ZR.

Вражаючий перелік обладнання, встановленого на Cayman S Black Edition,  та його висока якість покликані задовольнити смаки найвибагливіших власників. Наприклад, до базової комплектації входять біксенонові активні фари, діодні ліхтарі денного світла, датчик дощу, внутрішні та зовнішні дзеркала, які автоматично затемнюються. Сидіння водія та пасажира обтягнуті шкірою та мають герб Porsche на підголівниках. Комфортну температуру в салоні забезпечує клімат-контроль, а круїз-контроль дозволяє утримувати постійну швидкість тривалий час та більш економічно використовувати паливо.

Кольорова концепція автомобіля підкреслена у найменших деталях: панель приладів чорного кольору, таблички з нержавіючої сталі на порогах з написом “Black Edition”, на кришці бардачка знаходиться шильдик з серійним номером. Автомобіль обладнано мультимедійною системою Porsche Communication Management, яка включає навігаційну систему, підключення мобільного телефону та універсальний аудіо-інтерфейс (AUX, USB, iPod).

Cayman S Black Edition вже можна замовити в офіційній дилерській мережі Porsche. Вартість автомобіля становить від 83 400 євро.