Автомобільний клуб ADAC вшановує спорткар Porsche за найкращу якість

Штутгарт. Німецький автомобільний клуб ADAС нагородив автомобіль Porsche 911 «Жовтим ангелом», або “Gelber Engel” за найякісніший і найнадійніший автомобіль Німеччини.

Класичний спорткар виробництва компанії Dr. Ing. h.c. F. Porsche AG, Штутгарт, отримав найвищі оцінки під час останнього дослідження задоволення споживачів, проведеного ADAC, а також найкращі показники згідно статистики поломок автомобілів. Результати обох досліджень і стали основою для вручення автомобілю визнаної нагороди найбільшого автомобільного клубу Німеччини. Статистика поломок автомобілів ADAC складається з аналізу біля двох мільйонів звітів дорожньої поліції про поломки авто. Видання клубу “ADAC Motorwelt” визначило рівень задоволення споживачів шляхом опитування, в якому прийняло участь біля 43,000 читачів.

Отримавши нову нагороду, Porsche 911 продовжує свій тріумфальний марш у 2011 році в якості міжнародної топової моделі, якість та надійність якої вже були підтверджені минулого року декількома міжнародними топ-нагородами