Компанія Porsche продала в квітні по всьому світу на 7,2% більше автомобілів

Штутгарт. Компанія Dr. Ing. h.c. F. Porsche AG, Штутгарт, збільшила у квітні 2012 року обсяги продажу клієнтам: загалом було продано 12 588  автомобілів – на 7,2% більше у порівнянні з аналогічним місяцем минулого року. За перші чотири місяці поточного року виробник спортивних автомобілів передав своїм клієнтам по всьому світу 43 141 новий автомобіль (+12,6 %).
«З новим кращим результатом продажу в квітні ми продовжуємо йти своїм курсом зростання, передбаченим стратегією 2018 року, - прокоментував Бернхард Майєр, член правління Porsche AG, який відповідає за збут та маркетинг. – Головною метою нашої стратегії є і буде нею залишатися якісне зростання, особливо в умовах неоднорідного розвитку економіки у світі».

У всіх регіонах збуту в квітні 2012 року був відмічений ріст обсягів продажу. Особливо позитивно для зростання продажів склалася ситуація на ринку Німеччини (+21,5 %) та Росії (+22,9 %): в Європі клієнтам було передано 4 682 автомобілі  - плюс 13,1% у порівнянні з квітнем 2011 року. І на традиційно важливому для компанії ринку США ситуація також виглядала оптимістично. Тут було продано 3 437 автомобілів – зростання на 8,4% у порівнянні з аналогічним місяцем попереднього року.
Успішні продажі Porsche 911 Carrera по всьому світу мали місце і в квітні 2012 року - було реалізовано 3 123 спортивних задньомоторних автомобілі, що перевищує показники продажу в аналогічному місяці минулого року на 40,4%
Понад третина продажів – 1 127 автомобілів – припадають на США. Перше місце за обсягами реалізації у звітному місяці знову зайняв Cayenne: у всьому світі було продано 6 037 цих спортивних позашляхових автомобілів.