918 Spyder. Успішний тест-драйв на Північній петлі Нюрбургринга

Штутгарт. 18 вересня під час тест-драйву на Північній петлі Нюрбургринга прототип Porsche 918 Spyder продемонстрував вражаючий час подолання кола довжиною 20,6 км – лише 7 хвилин та 14 секунд.

За рік до початку виробництва гібридний суперкар з можливістю зарядки від зовнішньої електромережі, розроблений Porsche AG, повністю підтвердив свій спортивний потенціал, вийшовши за рамки очікувань, що були з ним пов’язані. Франк  Волісер, керівник проекту 918 Spyder, прокоментував: «Продемонструвавши неймовірний час 07:14 хв., прототип 918 Spyder довів життєздатність своєї концепції вже після декількох місяців після початку тестів».

Час прототипу Porsche 918 Spyder – один з найкращих, що були зафіксовані для автомобілів, дозволених до використання на дорогах загального користування та обладнаних стандартними покришками. Спортивний суперкар потужністю понад 795 к.с. мав покришки Michelin та опційний пакет «Weissach», який дає можливість покращити динамічні якості.