Porsche на автосалоні у Женеві

Штутгарт. Porsche AG успішно розпочинає рік, який для компанії є знаковим, – 2013-й ознаменував настання 50-ліття легендарного спортивного автомобіля Porsche 911. Гени  автомобіля-легенди можна знайти в кожній моделі Porsche. Протягом часу існування 911 було випущено понад 820 000 екземплярів, завдяки чому він заслужено вважається найбільш успішним спортивним автомобілем. Автосалон у Женеві буде відзначений не лише святкуванням річниці, але й двома спортивними прем’єрами, які відбудуться на стенді Porsche у павільйоні №1. Прес-конференція на стенді розпочнеться 5 березня о 10:45 за центрально-європейським часом.

Статус світової прем’єри повністю відповідає першій появі на публіці нової моделі з лінійки 911, яка втілює в собі низку інноваційних інженерних рішень. Динаміка автомобіля та задоволення від керування в цій моделі виведені на якісно новий рівень. Крім того, на Женевському автосалоні вперше буде продемонстровано Porsche 911 GT3 Cup. Спорткар потужністю 460 к.с. зроблено для монокубку на базі сьомого покоління Porsche 911. З 1998 року 2 395 екземплярів, які мало чим відрізняються від серійних автомобілів, були випущені для клієнтських змагань, що є рекордом серед спортивних авто. Новий 911 GT3 Cup братиме участь в цьогорічних перегонах Porsche Supercup 2013.

Порше Центр Київ

Київ, вул. Велика Васильківська, 5