Пакет опцій «Advantage» – додаткові переваги для майбутнього власника Cayenne

Київ. Впродовж декількох років моделі Cayenne Diesel та Cayenne користуються ажіотажним попитом в Україні. Зацікавленість українських шанувальників спортивних автомобілів в даних моделях цілком зрозуміла: відмінне поєднання спортивних якостей та практичності у щоденному використанні, вражаючі можливості на бездоріжжі, високий рівень комфорту та ефективності забезпечують водію та пасажирам задоволення як під час поїздок у місті, так і в тривалих подорожах.

Враховуючи смаки українських споживачів, офіційний імпортер автомобілів Porsche – ТОВ «Віннер Імпортс Україна» - подбав про наявність достатньої кількості квот для національного ринку, а також, проаналізувавши перелік опцій, що користуються найбільшим попитом, забезпечив надзвичайно привабливе ціноутворення на згаданий перелік. Таким чином, до кінця квітня автомобілі Cayenne Diesel та Cayenne V6 з пакетом опцій «Advantage» можна придбати з вигодою до 17%.

При цьому власник отримує автомобіль з такими опціями, як активна пневмопідвіска, система допомоги при паркуванні з камерою, 8-ступінчаста автоматична трансмісія Tiptronic S, бі-ксенонова система освітлення тощо. В той же час на передніх підголівниках присутнє тиснення гербу Porsche, інтер’єр оздоблено цінними породами дерева, а мультимедійна система з сенсорним TFT-екраном дозволяє зручно управляти налаштуваннями автомобіля, навігацією і т.д. Всього в перелік входить понад 20 опцій, що, безумовно, робить вибір на користь Cayenne ще більш вигідним та приємним.
Дізнатися подробиці щодо діючої пропозиції можна в салонах офіційних дилерів Porsche в Україні.