Компанія Porsche передала клієнтам 15 000 автомобілів у травні

Штутгарт. У травні 2013 року виробник спортивних автомобілів Porsche передав клієнтам по всьому світу 15 020 автомобілів, що на 13% більше, ніж роком раніше. Таким чином, з початку року було реалізовано 67 261 новий автомобіль з Лейпцига та Цуффенгаузена, що свідчить про зростання обсягів продажу на 19% у порівнянні з аналогічним періодом 2012 року.

«Виходячи з показника кількості переданих автомобілів на сьогоднішній день, ми навіть перевершили наші сподівання. Проте враховуючи нестабільність розвитку ринку, ми з обережним оптимізмом оцінюємо другу половину року», - прокоментував Бернхард Майєр, відповідальний за продаж та маркетинг член правління компанії Dr. Ing. h.c. F. Porsche AG. – «911 користується особливим попитом серед клієнтів та шанувальників бренду по всьому світу у зв’язку з 50-річним ювілеєм моделі. Ми віддаємо шану нашому легендарному автомобілю, презентуючи на автосалоні у Франкфурті ексклюзивну лімітовану серію, яку вже можна замовити в дилерських центрах».

У Сполучених Штатах 3 927 автомобілів було передано новим власникам, що означає зростання обсягів продажу на 38% у порівнянні з результатами відповідного місяця минулого року. На другому за обсягами реалізації Porsche ринку – у Китаї – дуже високі результати 2012 року були перевиконані на 6%, в результаті чого було реалізовано 3 206 автомобілів. Найбільш популярною моделлю на цьому ринку залишається Cayenne.
Нові моделі Boxster та Cayman користувалися особливим попитом по всьому світу: дилери Porsche передали 2 805 автомобілів з центральним розташуванням двигуна своїм клієнтам, що майже втричі більше, ніж роком раніше. Власниками нових 911 стали 3 000 осіб, таким чином, обсяги продажу моделі зросли на 12%.