500 000-ий Cayenne випущено у Лейпцигу

Штутгарт/Лейпциг. Коли перший Porsche Cayenne зійшов з конвеєра заводу у Лейпцигу у 2002 році, ніхто не міг передбачити, наскільки успішним буде цей спортивний позашляховик. «Ми розпочинали з 70 одиниць в день. Нині ми збираємо в п’ять разів більше автомобілів відповідно до високого ринкового попиту. Лише за минулий рік понад 83 000 Cayenne знайшли своїх власників у більш ніж 125 країнах. Справжня історія успіху заводу Porsche в Саксонії», - поясняє Олівер Блуме, член правління компанії Porsche AG, який відповідає за виробництво та логістику. Сьогодні 500 000-ий екземпляр бестселера Porsche передано власнику у Лейпцигу.

Особисто приймаючи новий автомобіль, щороку понад 2 500 нових власників Porsche користуються нагодою завітати на завод та випробувати Porsche на межі можливостей на сертифікованому FIA треку та позашляховому полігоні, які належать Porsche Leipzig. Гордий власник 500 000-го Cayenne, який приїхав з Австрії, вчинив аналогічно та отримав ключі від білого S Diesel потужністю 382 к.с. у Лейпцигу.