Завершено будівництво фарбувального цеху в Porsche Leipzig

Лейпциг/Штутгарт. Завершення будівельних робіт по спорудженню фарбувального цеху Porsche ознаменувалося видовищною операцією з застосуванням гелікоптера, під час якої дев’ять вентиляційних камер було встановлено на даху цеха з висоти 40 метрів. «Ця подія свідчить про завершення чергового етапу підготовки до виробництва Porsche Macan. Обладнання у фарбувальному цеху вже встановлено, а перші кузови у тестовому режимі будуть пофарбовані вже на початку серпня. Ми дотримуємося раніше затвердженого графіку та з нетерпінням очікуємо моменту, коли перший автомобіль зійде з конвеєра у грудні», - прокоментував Зігфрид Бюлов, голова правління Porsche Leipzig GmbH.

Компанія Dr. Ing. h.c. F. Porsche AG інвестувала понад 500 млн. євро в розширення виробничих потужностей заводу у Лейпцигу з метою випуску моделі Porsche Macan. В рамках найбільшого будівельного проекту в історії компанії було споруджено новий кузовний та фарбувальний цехи. Це значуща подія для всієї компанії Porsche, її заводу у Лейпцигу, а також регіону в цілому, оскільки виробництво Macan створить понад 1 400 нових робочих місць.