Porsche на шляху до успіху на автосалоні у Франкфурті-на-Майні (IAA)

Штутгарт. З середини вересня на міжнародному автосалоні у Франкфурті-на-Майні шанувальники Porsche зможуть познайомитися з останніми новинками, що надійшли із заводів у Цуффенгаузені і Лейпцигу. У цьому році моделі Porsche користуються небувалим попитом: за перші вісім місяців виробник спорткарів вже передав своїм клієнтам по всьому світу більше 106 000 автомобілів - на 15 відсотків більше у порівнянні з аналогічним періодом 2012 року. На своєму стенді (павільйон 3.0 , стенд А12 ) виробник спортивних автомобілів покаже спеціальну модель «50 років 911», нове покоління 911 Turbo, гібрид з можливістю зарядки від зовнішньої електромережі 918 Spyder, який є втіленням майбутнього спортивних автомобілів, а також багато іншого.

«Для Porsche принцип «захоплення спортивними автомобілями» завжди стояв на першому місці. 918 Spyder і Panamera S E-Hybrid є зразками інженерного мистецтва і показовими прикладами інженерної думки Porsche», - каже відповідальний за питання збуту та маркетингу член правління компанії Dr. Ing. h.c. F. Porsche AG Бернхард Майєр. - «Ми твердо переконані в тому, що ефективні спортивні автомобілі - це вимога часу, їх очікує успішне майбутнє. Гібридна  технологія Porsche в найближчі роки буде являти собою інтелектуальний синтез технічної досконалості та екологічної безпеки».
З початку року компанія Porsche продала по всьому світу значно більше автомобілів, ніж за аналогічний період минулого року. Клієнтам було передано більше 55 000 автомобілів Cayenne. Великим попитом користувався легендарний спорткар 911. У цілому було продано близько 20 000 цих автомобілів. «Обсяги продажу в серпні свідчать про те, що ми дотримуємося правильного курсу», - говорить Майєр. «З нашої лінійкою чудових моделей ми продовжимо шлях до успіху, незважаючи на складну економічну ситуацію».
Підвищеним попитом у США користувалися модельні ряди 911, Boxster/Cayman, Cayenne і Panamera. У підсумку там було продано близько 28 500 цих автомобілів - на четверть більше порівняно з відповідним періодом минулого року. За обсягами продажу на другому місці йде Китай: у Піднебесній було реалізовано більше 24 500 нових автомобілів, тобто на 17 відсотків більше, ніж з січня по серпень 2012 року.