"Порше Центр Одеса" - тест-драйв Porsche для ФК "Чорноморець"

Спорт у самісінькому серці! Відомий девіз компанії Porsche AG абсолютно підходить яскравій і улюбленій одеситами футбольній команді - ФК "Чорноморець".

5 жовтня 2013 "Порше Центр Одеса" провів закриті тест-драйви Porsche для гравців і топ-менеджменту команди ФК "Чорноморець". У тест-драйвах брали участь автомобілі 2013 і 2014 модельних років, серед  яких - перший у світі гібрид з можливістю зарядження від зовнішньої електромережі у класі "люкс" Panamera S E-Hybrid.

Всі гравці дуже позитивно зустріли новинки від "Порше Центр Одеса". Найактивнішими пілотами виступили Павло Кутас, Сіто Рієра, Кирил Ковальчук, Пабло Фонтанельо, Крісті Вангелі, Рінар Валєєв та Олексій Гай. Перед спокусою перевірити спортивну динаміку і керованість автомобілів Porsche не встояв і генеральний директор клубу Сергій Керницький.

Традиційно всі гості отримали пам'ятні сувеніри від "Порше Центр Одеса", які нагадуватимуть учасникам заходу про отримані під час тест-драйву емоції. Адже у великому футболі ціна зусиль і тренувань - вибухи адреналіну на трибунах вболівальників, а для Porsche - це чергові перемоги пристрасті і технологій на Північній Петлі Нюрбургринга.