Зустрічаємо Porsche Panamera S E-Hybrid у Харкові

Що особливого в Porsche Panamera S E-Hybrid?

З одного боку , при потужності 70 кВт електропривод пропонує водієві можливість безшумного руху зі швидкістю до 135 кілометрів на годину на відстань до 36 км. З іншого боку, це класичний Гран Туризмо, який завдяки спільним зусиллям двигуна внутрішнього згоряння та електродвигуна розганяється з місця до 100 км/год за 5,5 секунди і має максимальну швидкість 270 км/год. І це при нормативних витратах палива 3.1 л на 100 кілометрів (у циклі NEDC), що відповідає викидам СО 2   - 71 г/км.

Енергію для електродвигуна забеспечує нова літій-іонна акумуляторна батарея, яка має у п'ять разів більшу енергоємність, ніж батарея попередньої версії гібридного Panamera. Сумарна потужність Panamera S E-Hybrid складає

416 к.с. (306 кВт), що відповідає показникам 8-циліндрового агрегату.

За допомогою трьох кнопок на центральній консолі можна обрати один з чотирьох режимів руху: автомобіль їхатиме або виключно на електротязі, або активно заряджатиме батарею, або забезпечить максимум спортивного драйву, або ж дозволить ефективно використовувати потенціал гібридного режиму.