918 Spyder і моделі 911 Carrera здобули перемогу в конкурсі Auto Trophy 2013

Штутгарт. Виробник спортивних автомобілів Porsche став триразовим переможцем у конкурсі Auto Trophy 2013: близько 100 000 читачів спеціалізованого журналу «Auto Zeitung» присудили Porsche 918 Spyder перше місце в категорії суперспортивних автомобілів. Відразу дві перемоги здобув 911 Carrera: дев'ятсот одинадцятий у кузові купе став переможцем у категорії спортивних автомобілів, а кабріолет здобув перемогу в категорії кабріолетів вартістю вище 30 000 євро.

Заслужені призи були вручені в Дюссельдорфі голові правління Porsche AG Маттіасу Мюллеру, відповідальному за збут і маркетинг члену правління Porsche AG Бернхарду Майєру і доктору Оліверу Блюме, члену правління Porsche AG, відповідальному за виробництво та логістику. Під час отримання призу за кращий суперспортивний автомобіль Мюллер підкреслив: «Ця нагорода за 918 Spyder є переконливим доказом того, що гібридний привід у спортивному автомобілі очікує блискуче майбутнє».

У процесі нагородження за моделі Porsche 911 Carrera Мюллер сказав: «911 виповнилося 50 років, а він популярний, як ніколи раніше». У свою чергу д-р Блюме додав: «Даний факт підтверджують як ці нагороди, так і успіх моделі на ринку». Серед інших успіхів Porsche: 918 Spyder отримав приз за друге місце в категорії кабріолетів вартістю вище 30 000 євро, у категорії автомобілів класу «люкс» віце-чемпіоном став Panamera, як і Cayenne серед автомобілів SUV вартістю вище 30 000 євро.
Конкурс «Auto Trophy» проводився вже в двадцять шостий раз. Переможців конкурсу вибирають понад 100 000 читачів журналу «Auto Zeitung». У загальному підсумку в цьому конкурсі було представлено близько 400 різних моделей в 29 категоріях. Вже протягом багатьох років 911 Carrera залишається непереможним в сегменті спортивних автомобілів.