Марія Шарапова представляє свій Porsche Panamera GTS

Штутгарт. Під час візиту до рідного міста Сочі посол бренду Porsche Марія Шарапова представила своє бачення спортивного автомобіля в люксовому сегменті - Porsche Panamera GTS «by Maria Sharapova». Цей унікальний Panamera є наочним прикладом того, як за допомогою ексклюзивних індивідуальних опцій серійний автомобіль можна перетворити на справжній витвір мистецтва. Panamera GTS «by Maria Sharapova» демонструє свободу реалізації власних уявлень про дизайн, можливість адаптації різних елементів і неперевершену ексклюзивність - атрибути, що мають значення і для зірки світового тенісу.
«Працювати над створенням і комплектацією Porsche Panamera GTS з максимальною індивідуалізацією було дуже цікаво. Надана мені можливість розкрити свої дизайнерські здібності і зробити все з урахуванням мого особистого смаку була унікальною. Я бачу в собі не тільки спортсменку, а й дизайнера. Мені вже доводилося розробляти колекції аксесуарів класу «люкс», одяг і навіть кондитерські вироби, - каже Шарапова. - Але я б ніколи не подумала, що зможу додати до всього цього автомобіль, та ще такий, як Porsche. Це геніальний синтез світу дизайну і можливостей індивідуалізації».
Представлена модель оснащена численними ексклюзивними опціями з програми Porsche Exclusive, які дозволяють значно змінити автомобіль, надати йому більше ексклюзивності і задовольнити самі незвичайні вимоги покупців. Всі ці опції, звичайно ж, відповідають стандартам якості та безпеки Porsche AG. Пофарбований у білий колір кузов, чорні світлодіодні фари з системою Porsche Dynamic Light System Plus (PDLS+), затемнені задні світлодіодні ліхтарі, чорні патрубки спортивної випускної системи і 20-дюймові диски Panamera Sport глянцевого чорного кольору роблять зовнішній вигляд Panamera GTS по-справжньому спортивним. Ексклюзивною опцією в салоні автомобіля Panamera «by Maria Sharapova» є розширена обробка шкірою з декоративними швами кольору Crema. Циферблати приладів, як і ключ від автомобіля, пофарбовані в колір кузова (Carrara White). Підголівники передніх і задніх сидінь прикрашено тисненням герба Porsche. Підлокітники центральної консолі індивідуалізовані за допомогою напису «Panamera GTS». Карбонові накладки на пороги теж зроблені на замовлення - напис «Maria Sharapova» виконано спеціальним шрифтом.

Циферблати приладів, як і ключ від автомобіля, пофарбовані в колір кузова (Carrara White). Підголівники передніх і задніх сидінь прикрашено тисненням герба Porsche. Підлокітники центральної консолі індивідуалізовані за допомогою напису «Panamera GTS». Карбонові накладки на пороги теж зроблені на замовлення - напис «Maria Sharapova» виконано спеціальним шрифтом. Porsche Panamera GTS оснащений 4,8-літровим атмосферним двигуном V8 потужністю 440 к.с. (324 кВт) з крутним моментом 6700 об/хв. З 0 до 100 км/год. він прискорюється за 4,4 секунди і розвиває максимальну швидкість 288 км/год.