НАШЕ ПОВЕРНЕННЯ: ПРАВИЛЬНІ АКСЕСУАРИ ДЛЯ ПОВЕРНЕННЯ В ЛЕ-МАН

Штутгарт. Час настав: 14 червня 2014 року, Porsche повернеться на стартову лінію. Після 16-ти річної перерви Porsche знову братиме участь у найпрестижніший категорії прототипів Ле-Мана (LMP1). 16 абсолютних перемог в 24-годинних перегонах Ле-Мана -  жоден інший виробник автомобілів не мав такого успіху. На честь повернення Porsche  до чемпіонату світу з перегонів на витривалість, Porsche Driver’s Selection представляє історичну колекцію «Factory Team» та колекцію «Racing».
Колекція «Factory Team» складається з трьох реплік-курток, які носила заводська команда Porsche в період з 1968 по 1970 рік. Зелена куртка заводського гонщика, червона куртка заводського механіка і бордова куртка члена заводської команди - до останньої деталі є прототипами своїх оригіналів. Оригінальні куртки виготовлялися в дуже обмежених кількостях і передавалися від одного водія до іншого, що надавало їм ще більшої цінності. З метою створення реплік, куртки-оригінали були запозичені у колишніх гонщиків та членів екіпажу і з великою любов’ю відтворювалися протягом двох років. Під час цьогорічних перегонів Ле-Мана ці, єдині у своєму роді, репліки вперше надійдуть у продаж.
Зелену куртку заводського гонщика носили такі водії як: Річард Етвуд, Ханс Херрманн, Джо Зифферт та Брайан Редман. Це стьобана куртка з застібками на липучках - водії можуть швидко відкрити застібки, щоб бути готовими до перегонів. На додаток до гербу Porsche, що знаходиться на нагрудній кишені, куртка має оригінальну вишивку Porsche на спині, яка використовується з 1960 року.
Червона куртка заводського механіка є точною копією куртки, яку носила команда піт-стоп. Так само, як куртка гонщика, це стьобана куртка з застібками на липучках – для того, щоб механік міг швидко підготуватися до піт-стопа. Куртка заводського механіка також має герб Porsche на нагрудній кишені та оригінальну вишивку Porsche на спині.
Бордова куртка члена заводської команди має дві великі бокові кишені, накладку на правій нагрудній кишені для бейджа, який можна легко витягнути еластичним ременем, та капюшон всередині комірця, який при необхідності можна відстебнути.
Однією з визначних пам'яток колекції «Racing» є годинник-хронограф, випуск якого  є лімітованим до 2014 одиниць. Корпус годинника виготовлений із загартованого алюмінію, а на застібці із нержавіючої сталі вигравірувано "Our Return". На зворотному боці годинника також є гравірування номеру лімітованої кількості випуску, що  підкреслює ексклюзивність даного аксесуару як на треку так і поза його межами. Для справжніх колекціонерів, буде представлена високоякісна модель гоночного автомобіля Porsche 919 Hybrid – це прототип Porsche 919 Hybrid, який був презентований в березні 2014 року в Женеві. Це модель ручної роботи, виготовлена в масштабі 1:08 і є повністю ексклюзивною та в кожній деталі відповідає оригіналу. Випуск такої моделі строго обмежений до 100 одиниць. Доповнюють  колекцію «Racing»  вітровки унісекс, футболки-поло для жінок та чоловіків, бейсболки і парасолька.
Широкий вибір продукції з колекції «Factory Team» та колекції «Racing» представлений в офіційній дилерській мережі Porsche. Щоб ознайомитися з повною колекцією, перейдіть за посиланням: www.shop.porsche.ua/catalogue

Доповнюють  колекцію «Racing»  вітровки унісекс, футболки-поло для жінок та чоловіків, бейсболки і парасолька.Широкий вибір продукції з колекції «Factory Team» та колекції «Racing» представлений в офіційній дилерській мережі Porsche.