Прес-релізи

Porsche представляє два нові високопродуктивні автомобілі

Штутгарт. На цьогорічному Женевському автосалоні компанія Dr. Ing. h.c. F. Porsche AG святкуватиме одразу дві світові прем'єри екстремальних спортивних моделей. Новий Cayman GT4 є першим високопродуктивним спортивним автомобілем сімейства GT на базі середньомоторного купе. Нова модель, яка пройшла Північну петлю Нюрбургрінга за 7 хвилин і 40 секунд, відрізняється вражаючими характеристиками.

Друга новинка також належить до видатних Porsche, які покликані встановити нові масштаби на кільцевих трасах. Її світова прем'єра відбудеться під час прес-конференції Porsche у виставковому центрі Palexpo Arena об 11:30 за центральноєвропейським часом (о 12:30 в Україні) 3 березня 2015 року. Пряму трансляцію німецькою та англійською мовами можна буде спостерігати за посиланням: http://porsche.gomexlive.com/. Цією прем’єрою виробник спортивних автомобілів вкотре підтверджує свій намір, як і раніше випускати спортивні високопотужні автомобілі, які відрізняються унікальним поєднанням спортивних якостей та придатні до повсякденної експлуатації.
Ці дві прем'єри продовжують традицію бренду Porsche розставляти спортивні акценти під час весняного автомобільного шоу на берегах Женевського озера. Такі видатні моделі, як 911 GT3, 918 Spyder і 919 Hybrid, святкували свої дебюти на автосалонах минулих років саме у Женеві. У новому Cayman GT4 компанія Porsche вражаючим чином демонструє динамічний потенціал середньомоторного спортивного автомобіля і представляє його в якості нового еталону в своєму сегменті. Цей високопотужний спортивний автомобіль значно відрізняється від інших моделей Cayman: двигун з робочим об'ємом 3,8 літра запозичений у 911 Carrera S і розвиває 385 к.с. (283 кВт). Абсолютно нова передня частина з низько опущеним переднім спойлером і додатковим отвором для випуску повітря перед передньою кришкою, а також заднє антикрило дозволяють створити притискну силу на обох осях - такого немає в жодній іншій моделі Cayman. Ходова частина з заниженням на 30 міліметрів та гальмівна система з великими дисками створені з використанням гоночних деталей від 911 GT3.

Успіх компанії Porsche підтверджують і показники продажів, що зростають спортивними темпами: у січні 2015 року клієнтам було поставлено майже 16 000 автомобілів, що є продовженням успіху минулого року. Ця цифра на 31% більша порівняно з показниками продажів січня минулого року. Особливо високий попит по всьому світу має модель 911: у січні цю ікону спортивного автомобілебудування отримали 2400 клієнтів. Усього у 2014 році клієнтам було передано 189 850 нових автомобілів, що відповідає приросту у 17 відсотків порівняно з 2013 роком.

25.02.2015