Інноваційний смарт-годинник Apple Watch для управління Porsche Car Connect

Штутгарт. Компанія Porsche є одним із перших світових автовиробників, які пропонують можливість поєднання систем автомобілів з Apple Watch. За допомогою цих смарт-годинників водій зможе легко управляти функціями Porsche Car Connect і не брати для цього в руки iPhone. При цьому смартфон Apple буде, як і раніше, забезпечувати зв'язок з автомобілем, а Apple Watch стане додатковим пультом управління та індикації.

Apple Watch інформуватиме водія про стан автомобіля і дозволить управляти його деякими функціями, а також контролювати їх за допомогою торкань і жестів. Дистанційний індикатор сповістить водія, чи закриті вікна, двері, багажник і люк у даху; за необхідності натисканням пальця (функція Force Touch) водій зможе заблокувати автомобіль. Функція Carfinder підкаже водієві, де стоїть автомобіль, а функція навігації за необхідності покаже шлях до автомобіля. Щойно водій підійде ближче, він зможе легко знайти свій Porsche на щільно заставленій автомобілями стоянці або у багаторівневому гаражі, змусивши автомобіль подати звуковий сигнал і кліпнути фарами.

За допомогою Apple Watch можна також зручно управляти найважливішими функціями плагін-гібридних моделей і контролювати їх. За допомогою годинника можна буде перевірити заряд батареї, запас ходу і час, що залишився для зарядки. В меню Climate за допомогою одного дотику пальцем водій зможе включити систему попереднього обігріву або охолодження салону.

Підключення до мережі Apple Watch зробить зв'язок між водієм і автомобілем через Porsche Car Connect ще більш індивідуальним і комфортним. Porsche Car Connect працює через мобільний зв'язок і тому дозволяє зв'язатися з автомобілем з будь-якої відстані.
Більш детальну інформацію про Porsche Car Connect і додатку Companion для Apple Watch шукайте на www.porsche.com/connect.