Прес-релізи

Альбрехт Раймонд призначений новим членом правління з питань виробництва і логістики

Штутгарт. Новим членом правління Dr. Ing. h.c. F. Porsche AG з питань виробництва і логістики призначений Альбрехт Раймольд (54 роки). Раймольд вступить на посаду з 1 лютого 2016 року, змінивши на цій посаді д-ра Олівера Блуме, який зайняв посаду голови правління Porsche з жовтня 2015 року. Раймольд переїде до Штуттгарту з Братислави, де протягом чотирьох років він керував заводом Volkswagen. Крім того, на посаду генерального уповноваженого Porsche AG з негайним вступом в силу призначено Юргена Ріттерсбергера (43 роки).

Коментуючи призначення нового члена правління з питань виробництва і логістики, голова наглядової ради д-р Вольфганг Порше зазначив: «За довгі роки роботи на різних посадах у концерні Volkswagen Альбрехт Раймольд накопичив безцінний досвід. Тепер цей досвід зможе принести значну користь компанії Porsche». Голова правління Porsche д-р Олівер Блуме підкреслив: «Я знаю Альбрехта Раймольда як виключно кваліфікованого і націленого на роботу в колективі професіонала. Це стало одним з вирішальних факторів при прийнятті рішення про його призначення. Він як ніхто знає, що для отримання максимальної якості продукції необхідно в першу чергу думати про пересічних співробітників наших заводів».

Коментар Уве Хюка, голови виробничої ради компанії та заступника голови наглядової ради Porsche AG: «Всі працівники Porsche відрізняються професіоналізмом і скромністю. Тому й члени правління повинні володіти цими якостями. І з цієї точки зору Альбрехт Раймольд є ідеальним кандидатом. Він родом з Баден-Вюртемберга - це говорить багато про що. Новий директор з питань виробництва, як і його попередник, чудово розуміє, що без колег у відділі виробництва неможливо побудувати автомобіль. І він не з чуток знайомий з корпоративним духом і прагненням Porsche. Ми впевнені, що з Альбрехтом Раймольдом ми гідно й успішно продовжимо плідну співпрацю, що мали з його попередником, д-ром Блуме».

Альбрехт Раймольд народився у м. Баден-Вюртемберз. Отримавши професію слюсаря-інструментальника, він відправився вивчати технології виробництва у м. Хайльбронн, після чого почав свою професійну кар'єру як стажер у Audi. У 1993 році в м. Неккарсульм він був призначений керуючим підрозділу з виробництва кузовів Audi A8, а через п'ять років став керівником виробничого відділу A2. З 2002 року Альбрехт був відповідальним за планування виробництва моделей A6, A8 і R8. Крім того, протягом трьох років він також був керуючим відділу планування заводу Audi в м. Неккарзульм, після чого отримав посаду голови правління Volkswagen Slovakia в м. Братислава. Досвід міжнародної роботи Раймольд отримав на посту відповідального за планування виробництва на заводі в китайському місті Чанчунь.

Новий генеральний уповноважений Юрген Ріттерсбергер є співробітником Porsche з 2002 року. Починав він як проектний менеджер у відділі оптимізації процесів Porsche, а п'ять років тому він отримав посаду керівника центрального офісу новоствореної компанії Porsche Automobil Holding SE. У 2010 році цей дипломований фахівець в області інформаційних систем повернувся в Porsche AG і з тих пір займав посаду віце-президента з питань генерального секретаріату і ділового розвитку.

09.12.2015