Прес-релізи

Сервіс Apple Music буде доступний в автомобілі Porsche Taycan

Штутгарт. У партнерстві із сервісом Apple Music компанія Porsche надає доступ до стримінгової музики в першому повністю електричному автомобілі Porsche Taycan, презентація якого запланована на вересень цього року. Всі зареєстровані користувачі сервісу Apple Music зможуть управляти додатком на сенсорному екрані головної інформаційно-розважальної системи автомобіля та прослуховувати більше 50 мільйонів пісень без реклами. Їм також будуть доступні тисячі плейлістів, радіостанція Beats 1 та три роки безкоштовних інтернет-даних. Це перший досвід повної інтеграції сервісу Apple Music в автомобіль.

«Porsche і Apple Music – це ідеальне поєднання. Наші компанії мають спільні цінності, невпинно працюють над покращенням досвіду клієнтів та завжди прагнуть більш якісної інженерії, дизайну та інновацій», – каже Детлев фон Платен, член Виконавчого комітету з продажів та маркетингу компанії Porsche AG. – «Відтепер наші високопродуктивні спорткари, починаючи з повністю електричного Porsche Taycan, будуть оснащені інноваційними цифровими технологіями».

«Прослуховування музики під час керування автомобілем надзвичайно заряджає енергією», – стверджує Олівер Шуссер, віце-президент Apple Music і напрямку міжнародного контенту. – «З моменту запуску сервісу Apple Music ми невпинно працювали над тим, щоб забезпечити нашим користувачам найкращий досвід прослуховування музики в автомобілі. Саме компанія Porsche виявилася найкращою в цій сфері. Спорткари Porsche – це автомобілі найвищого ґатунку. Тому після запуску Porsche Taycan, його водії зможуть обирати ідеальний саундтрек для кожної своєї подорожі завдяки вбудованому сервісу Apple Music».

Porsche Taycan: ідеальний досвід

Завдяки унікальному партнерству компанії Porsche і сервісу Apple Music користувачам будуть доступні такі можливості та переваги в новому Porsche Taycan:

• Голосовий помічник Porsche: опція голосового управління Porsche, за допомогою якої ви зможете обирати пісні, альбоми, плейлисти або радіостанції у додатку Apple Music.
  • Додавайте пісні з радіо до плейлиста в Apple Music: будь-яку пісню, яку ви почули в ефірі радіо, ви можете додати до свого індивідуального плейлиста в Apple Music.
  • Ексклюзивні плейлисти: ви зможете прослуховувати плейлисти, доступні лише в Apple Music.
  • Стримінгові дані: 3 роки безкоштовних інтернет-даних, які йдуть у комплекті із зовнішньою антеною і роумінг-пакетом.
  • До 6 місяців безкоштовної підписки: нові та вже існуючі власники автомобілів Porsche зможуть отримати до 6 місяців безкоштовної підписки на Apple Music.

Всі шанувальники довершеного звуку зможуть прослуховувати якісно закодований контент із позначкою Apple Digital Masters через систему об’ємного звучання компанії Burmester. У кожній подорожі з Porsche Taycan ви зможете прослуховувати музику студійної якості, оскільки кодування музики з позначкою Apple Digital Masters гарантує саме ту якість звуку, яку музиканти та інженери звукозапису створили в студії.

Porsche Taycan також підтримуватиме Apple CarPlay. Водії зможуть з легкістю з’єднати свій iPhone зі звуковою системою автомобіля та отримувати маршрутні підказки, робити дзвінки, відправляти й отримувати повідомлення, а також слухати музику через сервіс Apple Music, запустивши його на екрані інформаційно-розважальної системи автомобіля або через голосову команду помічнику Siri, не відволікаючись від дороги.

Перший повністю електричний спорткар Porsche

Porsche Taycan буде представлений у вересні, а в Україні перші авто з’являться у першому кварталі 2020 року. Потужність повнопривідного автомобіля становитиме 600 к.с., а 800-вольтна архітектура дозволить заряджати автомобіль за найкоротший час. Ємність літій-іонного акумулятора становитиме приблизно 90 кВт.

20.08.2019