Цифровий дисплей Porsche Driver Experience у новій Panamera

  • Інтуїтивно зрозуміла концепція керування Porsche Driver Experience
  • Новий цифровий досвід із окремим дисплеєм для пасажирів
  • Розкішний, спортивний і сучасний інтер’єр

Більше комфорту та можливостей персоналізації

Нова Panamera отримала інноваційну та інтуїтивно зрозумілу концепцію керування. Орієнтований на водія цифровий дисплей Porsche Driver Experience забезпечує ідеальний баланс між аналоговими і цифровими елементами. Інтер’єр спорткара вирізняється високою якістю матеріалів та надзвичайною спортивною атмосферою.

Штутґарт. Третє покоління Panamera презентують 24 листопада 2023 року. Автомобіль отримав інноваційну концепцію керування – Porsche Driver Experience, що вперше дебютувала у електричному спорткарі Taycan. Орієнтований на водія цифровий дисплей має широкий спектр налаштувань та інтуїтивно зрозуміле керування. Головна особливість – згруповані навколо керма, або поруч із ним, елементи керування. Це оптимізує дії водія: із швидким доступом до всіх необхідних функцій, керування новою Panamera стає ще простішим, зокрема під час динамічного руху.

Зосередженість на водію проявляється у деталях. Перемикачі опцій панелі приладів і режимів водіння знаходяться безпосередньо на кермі, а селектор автоматичної коробки – поряд. Це звільняє простір на центральній консолі для панелі керування системою клімат-контролю. Виконана у вишуканому дизайні, вона елегантно поєднує сенсорні поверхні із аналоговими перемикачами. Нові вентиляційні отвори з електричним регулюванням встановлені на центральній консолі. Одним натисканням кнопки можна перемикати між попередньо налаштованими і персоналізованими режимами клімат-контролю. У центральній консолі також стало ще більше місця для зберігання речей.

Повністю цифровий окремий вигнутий 12,6-дюймовий дисплей відображає чітко структуровані дані про керування авто. Інформація розподілена на три зони, що мають різні конфігурації залежно від оснащення та обраного огляду. Опціональним проекційним дисплеєм можна керувати за допомогою спортивного керма.

Чіткий дизайн і розкішні матеріали створюють високоякісну спортивну атмосферу в салоні Panamera. Нова концепція декору вражає своєю формальною безперервністю, що простягається від центральної консолі до панелі керування і дверей авто. Доповнена підйомом центральної консолі, вона увиразнює кокпіт Panamera. Вперше Porsche презентує модель із безперервним зовнішнім підсвічуванням уздовж усієї панелі. Це підкреслює ширину автомобіля. Сидіння нової Panamera виконані із вдосконалених еластичних матеріалів, що підвищують комфорт власника. Представницькі моделі Panamera мають нову конфігурацію задніх сидінь. А це – оптимізоване положення сидіння, завдяки якому пасажири ззаду отримають ще більше комфорту у тривалих подорожах.

Вибір кольорів та матеріалів для нової Panamera грунтується на виняткових матеріалах і низці двоколірних дизайнів. Відповідні варіанти декору та акцентів ще більше увиразнюють атмосферу всередині. Окремі розроблені майстрами Porsche Exclusive Manufaktur. Уперше Panamera буде доступна із оздобленням салону без використання шкіри, із спортивними матеріалами Race-Tex та тканиною Pepita.

 

07.11.2023