Новий додаток My Porsche для усіх послуг, пов’язаних з автомобілями

Компанія Porsche оновила свої цифрові послуги для смартфонів і об’єднала функції кількох застосунків: додаток My Porsche стане центральним інтерфейсом взаємодії клієнтів з автомобілем і брендом. Він виконуватиме функції застосунків My Porsche Essentials, Connect і Car Connect. У найближчі місяці також буде інтегровано додаткові застосунки, як-от Porsche Charging і Porsche — Good to know. Об’єднання усього спектру послуг та інформації в одному застосунку спростить використання для клієнтів і створить практичну точку доступу до цифрового світу Porsche за допомогою сучасного користувацького інтерфейсу.

Додаток My Porsche стане універсальним інструментом для кожного власника спорткару Porsche — додаток сумісний з авто, починаючи з 2016 модельного року. Якщо між смартфоном і моделлю Porsche є з’єднання, застосунок відображає важливі параметри автомобіля і може використовуватися як пульт дистанційного керування для обраних функцій. Він також допомагає водієві у процесах заряджання, зв’язку зі своїм дилером, запису на сервісне обслуговування та у питаннях щодо автомобіля.

Додаток My Porsche поєднує смартфон з автомобілем

Як центральний інтерфейс між водієм та його авто, додаток My Porsche пропонує широкий спектр функцій для моделей Porsche з типовими бензиновими двигунами а також для плагін-гібридів і повністю електричних спорткарів — від відображення поточного рівня рідин до запуску процесу заряджання. Коли додаток My Porsche підключено до авто, він інформує клієнта про стан автомобіля. Він знає рівень пального або заряду, актуальний пробіг, місце розташування автомобіля і може відображати статистику минулих поїздок або налаштування системи  відстеження VTS. Якщо автомобіль несподівано рушає або рухається швидше дозволеної швидкості, додаток попереджає користувача push-сповіщенням. Він також може блокувати і відмикати Porsche та керувати системою кондиціювання і допоміжним обігрівом в авто з акумуляторним живленням. Через додаток клієнти отримують доступ до цифрових посібників з експлуатації та допоміжних відеороликів.

Додаток My Porsche — це всебічна мережева взаємодія. Він інтегрує облікові записи потокових провайдерів та календарів з відповідними додатками в автомобілі. Це також спрощує навігацію завдяки синхронізації пунктів призначення і пунктів сервісу між смартфоном і системою Porsche Communication Management (PCM).

Підключається до сучасних і попередніх моделей Porsche

Додаток My Porsche доступний у 47 країнах та з 25 мовами для Apple iOS (iOS 14 і пізніших версій) і смартфонів з ОС  Android (Android 8 і пізніших версій). Власники можуть увійти в систему за допомогою свого ідентифікатора Porsche або зареєструватися безпосередньо в додатку. Функції, що забезпечують доступ до автомобіля, доступні для усіх сучасних моделей, а також для попередніх поколінь:

–      Porsche 718 Boxster, 718 Cayman (з 2016 модельного року)

–      Porsche 911 (з 2016 модельного року)

–      Porsche Panamera (з 2016 модельного року)

–      Porsche Macan (з 2016 модельного року)

–      Porsche Cayenne (з 2016 модельного року)

–      Porsche Taycan

 

Обсяг функцій може варіюватися залежно від моделі, модельного року і доступності на конкретному ринку (про появу на ринку України буде повідомлено пізніше). Додаток можна безкоштовно завантажити з Apple App Store і Google Play Store, він буде постійно вдосконалюватися.

17.01.2022