Перший 911 із гібридним приводом презентують 28 травня

  • Новий 911 випробовували під час руху містом, заміськими дорогами та треком
  • Потужний гібрид створений для більш динамічного руху
  • На 8,7 секунди швидший за попередника на Нюрбургрингу
  • Світова прем’єра відбудеться 28 травня о 16:00 за київським часом

Штутґарт. Перший дозволений для руху дорогами загального користування спорткар Porsche 911 із гібридним приводом вже готовий підкорювати прихильників бренду. Автомобіль орієнтований на продуктивність. Після суворої програми розробки та випробувань розпочинається серійне виробництво спорткара.

Під час випробувань подолано понад п'ять мільйонів кілометрів
Френк Мозер, віце-президент модельного ряду 911 і 718, розповідає, що під час розробки та випробувань нового 911 всі випадковості були унеможливлені. Авто тестували у різноманітних умовах по всьому світу: від морозу до палючої спеки на етапах тестування у Дубаї. Як при високому навантаженні на трансмісію в складних умовах гірських перевалів, так і під час руху містом із постійними зупинками, новий 911 із легкістю долає навіть найскладніші виклики. Інженери та пілоти-випробувачі подолали на авто понад п’ять мільйонів кілометрів.

«Вперше за 61-річну історію культової моделі гібридна система приводу буде встановлена у 911. Інноваційний та продуктивний гібрид зробить 911 ще більш динамічним», — підсумував Ф. Мозер.

Швидший за попередника на 8,7 секунди
Під час розробки 911 особливе значення завжди мали випробування на гоночній трасі Нюрбургринг. Під час тестування продуктивності Йорг Бергмайстер, амбасадор бренду Porsche, подолав коло за 7:16,934 хв – це на 8,7 секунди швидше, ніж відповідна версія попередньої моделі. Тестовий автомобіль був оснащений стандартними дорожніми шинами, а також аерообвісом із фіксованим заднім антикрилом, що опціонально доступний для кількох поколінь моделей. Він забезпечує підвищену притискну силу на високих швидкостях.

«Новий 911 став значно швидшим на трасі, — каже Й. Бергмайстер. — Покращене зчеплення, значно більше потужності та моментальна реакція продуктивного гібрида є великою перевагою».

Світова прем’єра нового Porsche 911
Новий Porsche 911 презентують 28 травня о 16 год за київським часом. Світову прем’єру авто транслюватимуть у newsroom.porsche.com та YouTube, долучитися до події можуть всі охочі.

15.05.2024