Porsche підтримує Україну

У цей складний для нашої Держави та кожного українця час підтримка має велике значення. Бренд Porsche здійснює свій внесок у надання допомоги Україні на міжнародному рівні та всередині нашої країни.

Наступні дії вже реалізовані німецьким виробником Porsche AG, українською компанією «Віннер Імпортс Україна» - офіційним імпортером автомобілів Porsche в Україні та офіційною дилерською мережею Porsche в Україні, яка працює та надає сервісні послуги в регіонах, де це наразі можливо.

  1. У зв'язку із поточною ситуацією в Україні, з 3 березня 2022 року компанія Porsche AG з негайним набуттям чинності призупинила поставки автомобілів Porsche в росію. Volkswagen Group сприймає новину про збройний конфлікт в Україні з великою тривогою та шоком й продовжує сподіватися на припинення військових дій та повернення до дипломатії.

    Детальніше: https://newsroom.porsche.com/en/2022/company/porsche-vehicle-deliveries-russia-stop-27611.html

    Також компанія Porsche AG надала фінансову підтримку для України у розмірі 1 000 000 євро через організації, які допомагають населенню України. Це UNO-Flüchtlingshilfe - Фонд ООН у справах біженців, який працює в Україні з 2014 року, та Фонд Феррі Порше, який займається підтримкою дітей та молоді.

    Детальніше: https://newsroom.porsche.com/en/2022/company/porsche-donation-1-million-euros-ukraine-27604.html

  1. Ведучи соціально відповідальний бізнес, офіційний імпортер автомобілів Porsche в Україні, компанія «Віннер Імпортс Україна, Лтд» співпрацює з благодійними організаціями для максимальної допомоги військовим силам України та надає фінансову та ресурсну підтримку.

    Компанія вже перерахувала на спецрахунок НБУ 12 000 000 гривень на підтримку ЗСУ, по 150 000 гривень у БО «Повернись живим» та Міжнародні БФ «Домики» та «Карітас», а також більше 2 600 000 гривень передано для закупівля засобів захисту для військових. 

    Для забезпечення мобільності та ефективного виконування задач ЗСУ та ТрО компанією «Віннер Імпортс Україна, Лтд», яка є імпортером в Україні Ford, Volvo, Jaguar, Land Rover, MG та Porsche, надано понад 100 нових та вживаних автомобілів, загальною вартістю майже 45 000 000 гривень.

  1. Офіційна дилерська мережа Porsche в Україні забезпечує обслуговування клієнтів бренду в регіонах, де це можливо. Технічні фахівці готові оперативно вирішувати всі питання, пов‘язані із сервісом автомобілів Porsche, на сервісній станції та у телефонному режимі.

    Наразі відновлено роботу та продовжується обслуговування клієнтів у дилерських центрах Львова, Дніпра та Одеси. Детальніше про режим роботи дилерських центрів та їх контакти можна дізнатися тут:

    https://porsche.ua/aboutporsche/news/pag/2022/grafik-roboti-ofitsiinoyi-dilerskoyi-merezhi/

Ми будемо розміщувати всі оновлення у наших соціальних мережах.

Бережіть себе та своїх близьких! З вірою у перемогу! Слава Україні!

18.03.2022