Porsche презентує Cayenne S E-Hybrid – третій плагін-гібрид нового позашляховика

  • Cayenne S E-Hybrid доповнює модельний ряд розкішних позашляховиків
  • Модель посідає місце між Cayenne E-Hybrid та Cayenne Turbo E-Hybrid
  • Вихідна потужність – 382 кВт (519 к.с.) із крутним моментом 750 Нм
  • Запас ходу на електротязі до 90 км і зарядна потужність 11 кВт
  • Розширена стандартна комплектація з адаптивною пневмопідвіскою
Porsche продовжує розширювати лінійку гібридів нового Cayenne – версія S E-Hybrid доповнює модельний ряд третього покоління розкішного позашляховика. Третій плагін-гібрид нового Cayenne вражає ідеально збалансованою динамікою, комфортом та економічністю.

Штутґарт. Нова версія S E-Hybrid – третій варіант електрифікованого двигуна модельного ряду Cayenne, що посідає місце між E-Hybrid та Тurbo E-Hybrid. У обох версіях кузова, класичний SUV або купе, новий Cayenne S E-Hybrid вражає тонким балансом між повсякденною практичністю і продуктивністю. Повністю оновлена на початку 2023 року гібридна технологія нового Cayenne забезпечує ще більший запас ходу і коротший час заряджання. Це можливо завдяки інтелектуальному керуванню енергоспоживанням.

У Cayenne S E-Hybrid оновлений 3-літровий турбодвигун V6 потужністю 260 кВт/353 к.с. доповнений електродвигуном потужністю 130 кВт (176 к. с.). Потужність обох силових агрегатів становить 382 кВт (519 к.с.), максимальний крутний момент – 750 Нм. Високий вихідний потенціал впливає на ходові якості: авто прискорюється від 0 до 100 км/год за 4.7 секунди, максимальна швидкість становить 263 км/год.

Пневматична підвіска з 2-камерною 2-клапанною технологією
У новій версії Cayenne стандартна адаптивна пневмопідвіска забезпечує поєднання підвищеної продуктивності та ще більш комфортного руху. Інноваційна 2-камерна 2-клапанна технологія має особливо широкий спектр налаштувань жорсткості підвіски у різних режимах водіння: від надзвичайно комфортного до високопродуктивного та динамічного. S E-Hybrid отримав переваги від оптимізації гібридної системи останнього покоління Cayenne. Запас ходу виключно на електротязі у місті – до 90 км (EAER). Власники здійснюватимуть більшу частину повсякденних поїздок містом без шкідливих викидів, що можливо завдяки акумулятору ємністю 25,9 кВт·год. Із новим бортовим зарядним пристроєм змінного струму, Cayenne S E-Hybrid повністю заряджається від відповідного джерела живлення потужністю до 11 кВт менш ніж за 2.5 год.

Візуально S E-Hybrid органічно інтегрується в модельний ряд Cayenne. Авто має 20-дюймові колісні диски Cayenne S і вихлопну систему з двома подвійними вихлопними трубами з матової нержавіючої сталі у стандартній комплектації. У класичній версії кузова позашляховик доступний із пакетом оздоблення екстер’єру у сріблястому кольорі, тоді як купе – із пакетом оздоблення екстер’єру у чорному кольорі. Безпечний і комфортний рух вночі забезпечують стандартні матричні світлодіодні фари. Опціонально доступні нові інноваційні матричні світлодіодні фари HD.

Авто стандартно оснащене сидіннями, що регулюються за 8 напрямками, пакетом Sport Chrono із перемикачем режимів водіння, накладками на педалі з нержавіючої сталі, а також пакетом інтер’єру Diamar із декоративними елементами салону у кольорі Silvershade. Власник може скористатися додатковими функціями застосунку My Porsche, включно з новими функціями в Apple CarPlay®*. Porsche – перший автовиробник, який спростив доступ до функцій автомобіля у CarPlay®. У новому Cayenne S E-Hybrid додатковий комфорт забезпечує новий опціональний екран для пасажира спереду. Нова система контролю якості повітря фільтрує частинки і небезпечні речовини.

В Україні Cayenne S E-Hybrid можна замовити вже зараз, вартість у дилерській мережі Porsche починається від 4 729 625 гривень із ПДВ**.

Додаткова інформація, а також відео та фото доступні в Porsche Newsroom: newsroom.porsche.com *Функціонал доступний на окремих ринках та не доступний в Україні. **Вартість автомобіля розрахована станом на 25.09.2023 року за курсом, розміщеним на сайті winner.ua. Наданий розрахунок є попереднім та вимагає уточнення в офіційних дилерів Porsche в Україні. Остаточна вартість автомобіля вказується у договорі купівлі-продажу на дату його укладання.

 

27.09.2023