Стильна їзда: Cayenne Platinum Edition

Porsche випускає нову серію Platinum Edition для окремих версій Cayenne. Ця спеціальна версія позашляховика вирізняється ексклюзивними елементами дизайну в кольорі Satin Platinum, а також додатковим опціональним оснащенням у стандартній комплектації автомобіля. Результатом став особливо стильний зовнішній вигляд із привабливою вартістю. Серія Platinum Edition доступна для Cayenne та Cayenne Coupé  у версіях  Cayenne, Cayenne E-Hybrid і Cayenne S.

Вишуканий та ексклюзивний зовнішній вигляд Cayenne Platinum Edition — це численні деталі у платиновому кольорі, серед яких: оздоблення  передніх повітрозабірників, логотип Porsche, інтегрований у світлодіодну смугу задніх ліхтарів, назва  моделі ззаду і 21-дюймові колісні диски RS Spyder Design. Такі диски доступні виключно для версії Platinum Edition. Спортивні вихлопні труби й оздоблення бічних вікон у  чорному кольорі ще більше підкреслюють спортивний та елегантний екстер’єр Cayenne Platinum Edition. Для кузову доступні однотонні білі й чорні кольори, металізовані фарби Jet Black, Carrara White, Mahogany, Moonlight Blue і спеціальний колір Crayon.

У стильному інтер’єрі особливу увагу привертають ремені безпеки у кольорі Crayon і пороги дверей з матового алюмінію з логотипом «Platinum Edition», а також пакет оздоблення салону з текстурованого алюмінію та елементів у сріблястому кольорі.

Стандартна комплектація Cayenne Platinum Edition має  розширене оснащення. Це  світлодіодні фари з системою динамічного освітлення Porsche Dynamic Light System (PDLS), панорамний дах, тонування вікон, акустична система BOSE® Surround Sound, динамічне освітлення салону, шкіряні спортивні сидіння із 8-позиційним регулюванням, тиснення герба Porsche на передніх і задніх підголівниках та аналоговий годинник на панелі приладів. Додатково персоналізувати автомобіль можливо за програмою Porsche Exclusive Manufaktur, яка пропонує широкий спектр варіантів оздоблення інтер’єру та екстер’єру — від вибіркових змін до значних модифікацій.

Cayenne Platinum Edition доступний для замовлення вже зараз, а перші автомобілі очікуються в Україні у червні 2022 року. Вартість серії Platinum Edition для моделі Cayenne у дилерській мережі Porsche в Україні починається від:

2 899 930 гривень* для Cayenne потужністю 250 кВт (340 к. с.);

3 440 050 гривень* для  Cayenne E-Hybrid потужністю 340 кВт (462 к. с.);

3 610 445 гривень* для Cayenne S потужністю 324 кВт (440 к. с.).

 

* Вартість автомобіля розрахована станом на 17.01.2022 року за курсом, розміщеним на сайті winner.ua. Наданий розрахунок є попереднім та вимагає уточнення у офіційних дилерів Porsche в Україні. Остаточна вартість автомобіля вказується у договорі купівлі-продажу на дату його укладання.

17.01.2022